Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Νέο τμήμα αστρολογίας με φυσική παρουσία "Γενέθλιος Χάρτης για Προχωρημένους"

Με τη νέα εκπαιδευτική περίοδο θα εισάγουμε ένα νέο τμήμα αστρολογίας που θα απαιτεί φυσική παρουσία για παρακολούθηση στο γραφείο.μας στο Σύνταγμα. 

Το τμήμα τιτλοφορείται "Ο Γενέθλιος Χάρτης για Προχωρημένους" και απευθύνεται σε όσους γνωρίζουν ήδη τα βασικά ενός γενεθλίου χάρτη (Ζώδια, Πλανήτες, Οίκοι, Όψεις).

Στο τμήμα αυτό θα εξετάσουμε προχωρημένες τεχνικές ανάλυσης άλλες παραδοσιακές και άλλες μοντερνες. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικές: 

- μεσοδιάστηματα 
- κλήροι (αρχαιοελληνική, αραβική και μοντέρνα προσέγγιση)
- σχηματισμοί όψεων
- αποκλίσεις
- παραλληλιες
- αιρέσεις
- δωδεκατημορια 
- ιδιοσυναστριες με άλλους χάρτες 
- ψυχολογικές προσεγγίσεις 
- ακτίνες, εσωτερικοί κυβερνήτες 
- αντίστροφη οικοθεσια 
κλπ. 

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης του τμήματος αυτού δεν έχει καθοριστεί κυρίως λόγω των εκλείψεων που θα μας επηρεάζουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως και τις αρχές Οκτωβριου.

Η διεξαγωγή του πάντως θα γίνεται κάθε Σάββατο στις 11:00 με 13:00 για 24 εβδομαδες και το κόστος θα είναι €40 το μήνα με πληρωμή κάθε τέσσερα μαθήματα.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για προκρατηση θέσης μπορεί να προχωρήσει σε προκαταβολή των δύο πρώτων μηνών €80 εξασφαλίζοντας ένα μήνα λιγότερο στα συνολικά δίδακτρα (ο τελευταίος μήνας θα είναι δωρεάν, δηλαδή αντί έξι μήνες συνολικά θα πληρώσετε πέντε).

Η κατάθεση των διδάκτρων μπορεί να γίνει μέσω Iris, Paypal ή κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης 

Η προκρατηση ισχύει μέχρι τέλος Αυγούστου 

Για ερωτήσεις απορίες στο inbox

ΥΓ: Τα μαθήματα ΔΕΝ θα μαγνητοσκοπουνται ούτε θα ηχογραφούνται εκ μέρους του οργανωτή. Οι μαθητές εφόσον το επιθυμούν μπορούν να ηχογραφούν με δικά τους μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου