Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Επανέναρξη μαθημάτων στο χώρο μας στο Σύνταγμα - Πρώτο τμήμα Βασικές Τεχνικές Πρόβλεψης

 Καθώς η Πανδημία σιγά σιγά μας αφήνει (δικαίως ή αδίκως και ανεξάρτητα τι γνώμη είχε κανείς γι' αυτήν) θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα σταδιακά να δώσουμε τη δυνατότητα στο χώρο μας στο Σύνταγμα, να αρχίσει σιγά σιγά πάλι να λειτουργεί.

Αυτό θα γίνει βέβαια σταδιακά και συμπληρωματικά στα μαθήματα που κάνουμε ήδη μέσω Διαδικτύου, τα οποία πλέον θα είναι και ο κορμός των μαθημάτων μας τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να μπορούν να τα παρακολουθούν μαθητές από παντού καθώς έχουμε πλέον μαθητές από το εξωτερικό να παρακολουθούν παράλληλα με τους εντός Ελλάδος.
Η αρχή για το Σύνταγμα θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου (σαν ψέμα ακούγεται) όπου θα ξεκινήσουμε ένα τμήμα με τίτλο "Βασικά Συστήματα Πρόβλεψης - Θεωρία και Πρακτική". Ο κύκλος θα αποτελείται από 20 μαθήματα και θα διδαχτούμε τα βασικά συστήματα πρόβλεψης Διελεύσεις, Προοδευτικά και Ηλιακή Επιστροφή.
Είναι μία καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα από κοντά, αλλά επιπλέον και για όσους παλιούς μαθητές αποκόπηκαν από τα μαθήματα, γιατί δεν ήθελαν να παρακολουθήσουν μέσω Διαδικτύου, να κάνουν μία επανάληψη.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο αρχικά 11:00 με 13:00 και το κόστος συμμετοχής θα είναι 40 ευρώ ανά 4 μαθήματα.
Από τέλος Μαίου και με τη σύμφωνη γνώμη των μαθητών, η μέρα διεξαγωγής πιθανόν να αλλάξει σε καθημερινή απόγευμα, προκειμένου να μπορούν εύκολα οι μαθητές να φεύγουν Σαββατοκύριακο για τις εκδρομές τους.
Για την έναρξη του προγράμματος θα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 5 μαθητές στο τμήμα που να παρακολουθήσουν.
Κατά την προσέλευση θα πρέπει να έχετε μαζί σας Πιστοποιητικό Νόσησης ή Εμβολιασμού ή αποτέλεσμα Rapid Test ή PCR τεστ (θα σκανάρονται για την ασφάλεια όλων μας) και βεβαίως θα φοράμε προστατευτικές μάσκες (του εισηγητή συμπεριλαμβανομένου). Εάν δε συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός μέχρι τις 31/3 θα ανακοινώσουμε ενδεχομένως κάποιο άλλο τμήμα ή θα εξετάσουμε τι είδους διευθέτηση μπορεί να γίνει για όσους θα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον (ενδεχομένως να γίνει ένα μικρότερο γκρουπ 2-3 ατόμων αλλά με λίγο υψηλότερη συμμετοχή). Το μέγεθος του τμήματος θα είναι 5-7 άτομα. Αν υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές θα εξετάσουμε τη δημιουργία ίσως δεύτερου τμήματος σε επόμενη ημερομηνία. Οι συμμετοχές θα κρατηθούν με σειρά προτεραιότητας, για την οποία θα πρέπει να έχετε δώσει κάποια μικρή προκαταβολή (20 ευρώ).
Εάν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους σπουδαστές για να συμμετέχουν μπορούν να στείλουν μήνυμα στο Inbox.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου