Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Κύκλος Μαθημάτων Αστρολογίας Σχέσεων - Υπενθύμιση Εγγραφής

 To τμήμα μας ξεκινάει στις 13/9. Υπενθύμιση για την εγγραφή σας. Το τμήμα είναι κατάλληλο και για άτομα με λίγες γνώσεις αστρολογίας.

---
Κύκλος Μαθημάτων Αστρολογίας Σχέσεων
Από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ένα νέο πρόγραμμα αστρολογίας αφιερωμένο στην Αστρολογία Σχέσεων. Το πρόγραμμα κρατάει οκτώ μήνες και τα περιεχόμενα του είναι τα εξής:
Πρώτος μήνας (4 μαθήματα): Συνοπτική αναφορά σε πλανήτες και ζώδια με έμφαση σε ιδιότητες των πλανητών, των στοιχείων και των ζωδίων όσον αφορά αισθηματικά θέματα.
Δεύτερος μήνας (4 μαθήματα): Η θεωρία των οίκων και οίκοι που σχετίζονται με τα αισθηματικά θέματα. Παραδείγματα ερμηνειών
Τρίτος μήνας (4 μαθήματα): Η θεωρία των όψεων και οι αστρολογικές όψεις από τη σκοπιά των αισθηματικών θεμάτων. Σημασίες και παραδείγματα.
Τέταρτος μήνας (4 μαθήματα): Ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη από αισθηματικής πλευράς. Δείκτες αισθηματικών θεμάτων και προοπτικές. Παραδείγματα.
Πέμπτος μήνας (4 μαθήματα): Η θεωρία των διελεύσεων και εφαρμογές σε αισθηματικά θέματα. Εφαρμογές όψεων διελεύσεων και ερμηνείες
Έκτος μήνας (4 μαθήματα): Εισαγωγή στην τεχνική του προοδευτικού χάρτη και εφαρμογές στα αισθηματικά θέματα
Έβδομος μήνας (4 μαθήματα): Η τεχνική της συναστρίας. Σύγκριση και επιρροή του ενός χάρτη στον άλλο. Ερμηνεία όψεων. Παραδείγματα συναστρίας.
Όγδοος μήνας (4 μαθήματα): Η τεχνική του σύνθετου χάρτη και η εφαρμογή του στην ανάλυση και της προοπτικές μιας σχέσης
Ο κύκλος θα γίνεται κάθε Κυριακή στις 20:00 διαδικτυακά και είναι κατάλληλος και για αρχάριους. Συμμετοχή €40 κάθε τέσσερα μαθήματα.
Για προαγορά της συμμετοχής δίνεται έκπτωση 15%. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου. Έναρξη 13 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου