Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Κύκλος Μαθημάτων Αστρολογίας Σχέσεων - Έναρξη προεγγραφών

Κύκλος Μαθημάτων Αστρολογίας Σχέσεων - Έναρξη προεγγραφών

Από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ένα νέο πρόγραμμα αστρολογίας αφιερωμένο στην Αστρολογία Σχέσεων. Το πρόγραμμα κρατάει οκτώ μήνες και τα περιεχόμενα του είναι τα εξής:

Πρώτος μήνας (4 μαθήματα): Συνοπτική αναφορά σε πλανήτες και ζώδια με έμφαση σε ιδιότητες των πλανητών, των στοιχείων και των ζωδίων όσον αφορά αισθηματικά θέματα.

Δεύτερος μήνας (4 μαθήματα): Η θεωρία των οίκων και οίκοι που σχετίζονται με τα αισθηματικά θέματα. Παραδείγματα ερμηνειών

Τρίτος μήνας (4 μαθήματα): Η θεωρία των όψεων και οι αστρολογικές όψεις από τη σκοπιά των αισθηματικών θεμάτων. Σημασίες και παραδείγματα.

Τέταρτος μήνας (4 μαθήματα): Ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη από αισθηματικής πλευράς. Δείκτες αισθηματικών θεμάτων και προοπτικές. Παραδείγματα.

Πέμπτος μήνας (4 μαθήματα): Η θεωρία των διελεύσεων και εφαρμογές σε αισθηματικά θέματα. Εφαρμογές όψεων διελεύσεων και ερμηνείες

Έκτος μήνας (4 μαθήματα): Εισαγωγή στην τεχνική του προοδευτικού χάρτη και εφαρμογές στα αισθηματικά θέματα

Έβδομος μήνας (4 μαθήματα): Η τεχνική της συναστρίας. Σύγκριση και επιρροή του ενός χάρτη στον άλλο. Ερμηνεία όψεων. Παραδείγματα συναστρίας.

Όγδοος μήνας (4 μαθήματα): Η τεχνική του σύνθετου χάρτη και η εφαρμογή του στην ανάλυση και της προοπτικές μιας σχέσης

Ο κύκλος θα γίνεται κάθε Κυριακή στις 20:00 διαδικτυακά και είναι κατάλληλος και για αρχάριους. Συμμετοχή €40 κάθε τέσσερα μαθήματα.

Για προαγορά της συμμετοχής δίνεται έκπτωση 20%. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου