Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Κοπή πίτας για το 2019

Κοπή πίτας για το 2019
---
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο γνωστό χώρο της Βαβέλ, Βασιλίσσης Σοφίας 87, στο Μαρούσι που πολλοί έχετε ξανάρθει για εκδηλώσεις στις 13:30 το μεσημέρι το Κέντρο Αστρολογικών Σπουδών μας αλλά και το περιοδικό NewAgeAstrology θα κόψουμε την πίτα της χρονιάς.
Θα έχουμε ευχές από τους συνεργάτες του περιοδικού, όσους καταφέρουν να είναι μαζί μας, αλλά και από απόφοιτους της σχολής, που τυχόν θα ήθελαν να μιλήσουν. Στο πρόγραμμα είναι να πούμε κι εντυπώσεις από το παλιό κι απορίες για το νέο έτος, με κάποιες παρουσιάσεις που μπορεί να κάνουν απόφοιτοι και συνεργάτες.
Το μεγάλο γεγονός της βραδιάς βέβαια θα είναι η κλήρωση δώρων. Στα δώρα θα έχουμε 10 βιβλία λογοτεχνίας από το βιβλιοπωλείο IL Piccolo, 5 τεύχη του περιοδικού NewAgeAstrology, συνεδρίες απο τους συνεργάτες του περιοδικού (μέχρι στιγμής έχουν προσφέρει από μία συνεδρία οι κυρίες Γεωργία Αντωνίου, Σπυριδούλα Βαλιανάτου, Αννίτα Καγκάλου, Ελεν Γαρυφαλλου, ο κύριος Ιωάννης Αντιώτης και η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου καθώς και μία δική μου).
Το μεγάλο δώρο της βραδιάς βεβαίως για τον τυχερό λαχνό θα είναι μια τρίμηνη δωρεάν συμμετοχή σε κύκλους σπουδών της σχολής μας αξίας €150 (€120 για τους παλιούς σπουδαστές).
Οι λαχνοί θα μοιραστούν ένας δωρεάν για κάθε επισκέπτη της εκδήλωσης. Εάν κάποιος επιθυμεί να αυξήσει τις πιθανότητες του βέβαια, θα μπορεί να αγοράσει και έξτρα λαχνούς πέραν από αυτόν που θα έχει δώρο, στην αξία 5 ευρώ έκαστο. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά επιτόπου.

Προσκαλέστε και τους φίλους σας να συμμετέχουν κι αυτοί στην κλήρωση και να μοιραστούν μαζί μας τις ευχές για το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου