Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΧΑΡΤΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΧΑΡΤΗ

----

Από τις 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή θα λειτουργήσει νέο τμήμα Αρχαρίων Σπουδαστών Αστρολογίας, το οποίο θα ξεκινήσει από το επίπεδο των Βασικών Εννοιών (Ζώδια, Πλανήτες, Οίκοι) και θα προχωρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν στις Τεχνικές Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη. Στο τμήμα αυτό θα ασχοληθούμε:

- Με την καταγωγή και τη σημασία του ζωδιακού

- Την ερμηνεία και τις ιδιότητες των ζωδίων

- Το συμβολισμό των πλανητών και το πώς τους ερμηνεύουμε στα Ζώδια

- Την καταγωγή και το συμβολισμό των Οίκων

- Με την ερμηνεία των Πλανητών σε Οίκους

- Με το συμβολισμό των Αστρολογικών Όψεων

- Με την ερμηνεία των Πλανητών σε Όψεις μεταξύ τους

- Με τον καθορισμό των Θεμάτων που ενδιαφέρουν στην ανάλυση ενός Γενέθλιου Χάρτη (Αισθηματικά, Οικονομικά, Επαγγελματικά, κλπ.) και πώς τα βλέπουμε στο Γενέθλιο με τη μορφή Προοπτικών

- Με την ανάλυση της Προσωπικότητας ενός Ατόμου όπως φαίνεται στο Γενέθλιο Χάρτη

- Με τους βασικούς σχηματισμούς Όψεων και το πώς ερμηνεύονται

- Με ειδικά σύμβολα του Γενέθλιου όπως οι Δεσμοί, οι Κλήροι, οι Απλανείς, κλπ, και το ρόλο που παίζουν στην Ερμηνεία του Γενέθλιου

Τελειώνοντας το τμήμα αυτό ένας σπουδαστής θα έχει τα στοιχεία που χρειάζεται για να κατανοήσει τις Βασικές Έννοιες και τις Βασικές Σημασίες των Πλανητών, ενώ θα έχει (και σε γραπτή μορφή) μεθοδολογίες για την Ανάλυση ενός Γενέθλιου Χάρτη είτε σε σύνολο είτε σε επιμέρους θέματα.

Τα Μαθήματα γίνονται Διαδικτυακά μέσω Zoom.

Για τη συμμετοχή σας στο τμήμα, απαιτείται η καταβολή του πρώτου μήνα συμμετοχής, που είναι 40 ευρώ. Ο κύκλος μαθημάτων θα διαρκέσει 32 εβδομάδες, περίπου 8 μήνες με κάποιες διακοπές σε επίσημες αργίες. Το κόστος είναι 40 ευρώ το μήνα, με πληρωμή κάθε 4 μαθήματα. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής επιθυμεί να κάνει προπληρωμή γίνονται κάποιες εκπτώσεις.

Για όσους κάνουν προπληρωμή τους 3 πρώτους μήνες των μαθημάτων δίνεται δωρεάν το βιβλίο Μαθήματα Αστρολογίας Ι - Οι βασικές Έννοιες, αξίας 15 ευρώ σε μορφή PDF.

Για απορίες, δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο Inbox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου