Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΑΓΟΡΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΑΓΟΡΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Πρόκειται για ένα από τα πέντε τμήματα που θα ξεκινήσουν από την επόμενη σεζόν. Σε αυτό το τμήμα κάνουμε κάτι δεν το είχαμε κάνει τις προηγούμενες χρονιές. Κάνουμε ένα τμήμα για ΠΟΛΥ αρχάριους. Στο τμήμα αυτό θα μιλήσουμε αναλυτικά για κάθε πλανήτη, τι συμπεριφορά έχει στα ζώδια και στους οίκους με παραδείγματα όπου γίνεται με χάρτες ατόμων. Μόλις ολοκληρώσουμε τον κύκλο των πλανητών σε ζώδια και οίκους θα ξαναρχίσουμε πάλι τον κύκλο εξηγώντας αυτή τη φορά όλες τις όψεις για κάθε πλανήτη. Συνολικά θα ασχοληθούμε τουλάχιστον 2 μαθήματα για τον κάθε πλανήτη, δίνοντας έμφαση στους 10 βασικούς πλανήτες αλλά κάνοντας αναφορές και σε άλλα σημεία του γενέθλιου χάρτη, όπως Δεσμοί, Λίλιθ, Χείρωνας, κλπ.
Το φετινό πρόγραμμα έχει σκοπό να απαντήσει σε ερωτήματα που μας κάνατε τα προηγούμενα χρόνια, τι σημαίνει ο Πλούτωνας στον τάδε οίκο, τι σημαίνει ο Ερμής στο τάδε ζώδιο, κλπ. . Μέχρι τώρα παραπέμπαμε σε βιβλιογραφία γι' αυτές τις ερμηνείες, σταχυολογώντας ωστόσο μέσα στα μαθήματα πολλές ερμηνείες τέτοιες με μορφή παραδείγματος. Ο λόγος είναι ότι δε θέλαμε να διαβάζουμε ερμηνείες από βιβλία όπως είδαμε ότι γινόταν σε άλλες σχολές και να βάζουμε το μαθητή να πληρώνει γι' αυτή την ανάγνωση. Ωστόσο φέτος θα κάνουμε το τόλμημα να μιλήσουμε αναλυτικά γι' αυτές τις πλανητικές θέσεις όχι με τη μορφή παραδειγμάτων απλά, αλλά δομημένα και στα πλαίσια του μαθήματος. Κι αυτό γιατί πλέον υπάρχει δικό μας υλικό, όχι από άλλα βιβλία, βασισμένο στις γενέθλιες αναλύσεις που κάνουμε εδώ και δέκα χρόνια που πλέον μπορούμε να δώσουμε ερμηνείες αναλυτικά για όλες τις πλανητικές θέσεις. Υπό την έννοια αυτή το τμήμα θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν και πιο προχωρημένοι σπουδαστές που απλά θέλουν να ακούσουν από μας τις απόψεις μας για την ερμηνεία αυτών των πλανητικών θέσεων.
Το τμήμα αυτό θα ξεκινήσει καταρχήν με στόχο να διαρκέσει οκτώ μήνες μέσα στη σεζόν (32 εβδομάδες), με δυνατότητα, αν δεν έχουμε τελειώσει τις αναλυτικές αναφορές να δώσουμε και μία παράταση για άλλα 4 μαθήματα.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο, με δυνατότητα διεξαγωγής είτε πρωινές ώρες 12:00 με 14:00 είτε απογευματινές 18:00 με 20:00 αναλόγως τι θέλουν οι περισσότεροι.
Η γενική δομή των μαθημάτων αυτού του τμήματος θα είναι:
- Εισαγωγή στο Ζωδιακό Κύκλο
- Διαιρέσεις των ζωδίων, 4 Στοιχεία, αντίθετα ζώδια και άλλες κατηγοριοποιήσεις
- Οι βασικοί πλανήτες και τι σημαίνουν ψυχολογικά ή σε άλλους τομείς της ζωής μας
- Αναλυτικά οι πλανήτες με κάποιες πρώτες ερμηνείες για τον καθένα στα 12 ζώδια
- Η θεωρία των οίκων, πώς προέκυψαν οι οίκοι, τι σημασίες έχουν οι οίκοι και οι διαιρέσεις τους
- Αναλυτικά οι πλανήτες με ερμηνείες σε 12 οίκους και συνδυασμό με το ζώδιο όπου είναι δυνατόν σαν παράδειγμα.
- Η θεωρία των αστρολογικών όψεων, τι σημαίνουν ψυχολογικά αλλά και σε άλλα επίπεδα οι αστρολογικές όψεις, διακρίσεις των όψεων, ανοχές, κλπ.
- Αναλυτικά οι πλανήτες κάθε ένας στις βασικές του όψεις με τους άλλους πλανήτες. Διακρίσεις και ομαδοποιήσεις των όψεων.
Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα έχουμε επίσης σιγά σιγά εξοικειωθεί και οπτικά με την εικόνα του γενέθλιου χάρτη και τι μπορούμε να διαβάσουμε για το γενέθλιο χάρτη από το αστρολογικό πρόγραμμα Solar Fire ή από αστρολογικά προγράμματα στο internet (astro.com, astro-seek.com)
Δείκτες διαφόρων θεμάτων στο γενέθλιο, αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά.
Παραδείγματα ερωτήσεων για τα αισθηματικά, οικονομικά επαγγελματικά, θέματα υγείας σε μια πρώτη προσέγγιση ανάλυσης του γενέθλιου χάρτη ενός ατόμου.
Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά μέσω Zoom. Είναι πιθανόν για λόγους γνωριμίας των μαθητών να γίνουν επιλεκτικά και κάποια μαθήματα στο Σύνταγμα, όχι πάνω από 4 συνολικά μέσα στην σεζόν για να γνωριστούν οι μαθητές μεταξύ τους και εφόσον είναι οι περισσότεροι από την Αθήνα.
Το κόστος των μαθημάτων είναι 40 ευρώ το μήνα, με πληρωμή ανά 4 μαθήματα, ενώ αν θέλετε να προαγοράσετε τα μαθήματα γίνεται μία έκπτωση 30 ευρώ και δίνεται και δωρεάν το πρώτο βιβλίο Μαθήματα Αστρολογίας - Οι βασικές Έννοιες σε μορφή PDF που θα είναι και μέρος της ύλης που θα διδαχτούμε.
Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να προμηθευτείτε και τα βιβλία Μαθήματα Αστρολογίας 1, 2 και 3 που είναι σχετικά με την ύλη που θα διδαχτούμε. Για τους μαθητές τα βιβλία κοστίζουν 10 ευρώ έκαστο (τιμή βιβλιοπωλείου 15 ευρώ) και μπορούν να σταλούν και σε PDF.
Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε τη θέση σας στο τμήμα μπορείτε να κάνετε κατάθεση τον πρώτο μήνα της συμμετοχής σας. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής στα μαθήματα.
Σε περίπτωση προαγοράς υπάρχει δυνατότητα και έκδοσης τιμολογίου.
Δυνατότητα επίσης πληρωμής και μέσω Paypal, εάν αυτό σας διευκολύνει ή με POS, στο Σύνταγμα, αν αυτό σας βολεύει περισσότερο.
Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις στείλτε μήνυμα στο vpapadolias@gmail.com.
ΥΓ: Τα Σάββατα 29/10, 24/12, 31/12, 25/3, 15/4 δε θα γίνουν μαθήματα. Από τις 15 Μάϊου και μετά, είναι δυνατόν, αν θέλουν οι μαθητές να αλλάξει η μέρα του μαθήματος για να έχουν ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου