Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

O Δίας στον Κριό και η επιρροή του στα 12 ζώδια


Ο Δίας θα μείνει στον Κριό περίπου έξι μήνες μέχρι 28 Οκτωβρίου, οπότε θα γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθείς, μόνο για να ξαναμπεί στον Κριό στις 20 Δεκεμβρίου. Επομένως θα λέγαμε ότι μένει ικανό διάστημα στον Κριό ώστε να φέρει αποτελέσματα, δεν είναι μία προσωρινή είσοδος που θα κρατήσει για λίγο.

Ας δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε κατά την εκτίμηση μου για τα δώδεκα ζώδια, τα οποία μπορεί κάποιος να τα συσχετίσει με τον εαυτό του, αν έχει Ήλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο ή άλλους προσωπικούς πλανήτες στον Κριό.

Κριός

Κατά την εκτίμηση μου, αν και βγάζει το ζώδιο αυτό στο προσκήνιο αυτή η είσοδος του Δία στον Κριό, η δράση στη ζωή του Κριού δε θα είναι πολύ άμεση και εμφανής, αλλά θα υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Ωστόσο υπάρχει ένα αρκετά καλό περιθώριο για αυτογνωσία και ενδοσκόπηση και δουλειά πάνω στα ελαττώματα σας, αν θέλετε να δουλέψετε πάνω σε αυτό. Στη διαδικασία αυτή πρέπει να είστε προσεκτικοί μην πληγώσετε τους δικούς σας ανθρώπους.

Ταύρος

Εδώ η εκτίμηση μου είναι ότι έχουμε αρκετή εύνοια και ενδεχομένως και επαγγελματικές επιτυχίες. Πιθανόν να δούμε πιο εξωστρεφείς Ταύρους, πιο δυναμικές συμπεριφορές και με έμφαση στην εμφάνιση τους, από ότι είδαμε παλιά. Πιθανόν να δούμε Ταύρους να διακρίνονται ακόμη και σε αθλητικές δραστηριότητες. Τα οικονομικά θα έχουν πολλά έξοδα, πιθανότατα όμως η δουλειά θα τα αναπληρώσει. Εντάσεις και πίεση και στρατηγική επιχειρήσεων (ή και πολέμου) στην ατζέντα σας.

Δίδυμοι

Εδώ λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα, παρά τις πολλές έξυπνες ιδέες, για κάποιο λόγο δε θα θέλει η περίοδος αυτή μέχρι τον Οκτώβριο να δώσει έδαφος για τις ιδέες σας, με αποτέλεσμα να έχετε ακροατές μόνο στον άμεσο περίγυρο. Είναι καλή περίοδος να ξαναγνωρίσετε τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αν περνάγατε βιαστικά από τον γείτονα που έχει το φούρνο και παίρνατε κάθε πρωί καφέ, μάθετε να τον χαιρετάτε και να ρωτάτε τι κάνει η κόρη του. Αναπτύξτε προσωπικές σχέσεις που θα σας ωφελήσουν.

Καρκίνος

Όχι και η καλύτερη περίοδος, πολύ «χαμαλοδουλειά» στη σχέση σας, ίσως με μία συμπεριφορά από το άλλο μέρος που δείχνει επαναπαυμένη. Αρκετά απωθημένα, με μόνο καλό ένα μεγαλύτερο προσωπικό χώρο που κερδίζετε στην καθημερινότητα σας, μέσω μικρών δραπετεύσεων. Θετικές οι επιλογές συνεργασιών που μπορεί να κάνετε αυτή την εποχή στα επαγγελματικά σας. Μάλλον θα έχουν μακρόχρονη προοπτική και κέρδη σε βάθος χρόνου.

Λέων

Ιδιαίτερος ο δικός σας ρόλος αυτό το διάστημα και μεταρρυθμιστής από τη μία, αλλά και μεσολαβητής από την άλλη, μπορεί να φέρετε στο άμεσο περιβάλλον σας τα μέρη πιο κοντά για να καταλήξουν σε κοινές απόψεις. Θα νιώθετε εκτός κλίματος πάντως, καθώς θα θέλετε άμεση επαφή με τους άλλους, ενώ το κλίμα είναι υπέρ των αποστάσεων ασφαλείας (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Μία μετακόμιση σε άλλη γειτονιά ίσως να σας ωφελήσει, αλλά θα περιέχει και θλίψη γι’ αυτά που αφήνετε πίσω σας.

Παρθένος

Εργασία από το σπίτι, εργασία από το σπίτι, εργασία από το σπίτι. Μάλλον το μότο της περιόδου. Εσωστρέφεια, και πολλές παράλληλες δραστηριότητες στο χώρο του σπιτιού. Με δυο τρεις τέσσερις υπολογιστές ανοικτούς ίσως να ακούτε ένα σεμινάριο στη μία, να μιλάτε με τον πελάτη στην άλλη και να ρίχνετε κι ένα γρήγορο σκούπισμα ή άπλωμα στα ρούχα του πλυντηρίου. Γεμάτο 24ωρο, αλλά χωρίς πολλές επιβραβεύσεις. Τουλάχιστον όμως δε θα πλήξετε. Μυστικά φλερτ ευνοούνται στην ασφάλεια του σπιτιού σας.

Ζυγός

Αρκετές προτάσεις για συναναστροφή και σχέσεις κρύβει αυτό το διάστημα και ίσως γιατί όχι και ένα γάμο. Γάμο μάλιστα που θα σας αναδείξει και κοινωνικά και που ίσως αφορά κάποιον που έχετε βάλει από καιρό στο μάτι – ή σας έχει βάλει εκείνος. Τα οικονομικά θέματα θα είναι γενικώς στο προσκήνιο με αρκετά έξοδα από μέρους σας, αλλά και αρκετές ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα από τη δουλειά σας. Female power για τις κυρίες είναι το μότο της περιόδου, αξιοποιήστε το.

Σκορπιός

Χωρίς πολλά κέφια η δική σας συμμετοχή στα τεκταινόμενα. Κρίνετε ότι μάλλον θα έρθει η σειρά σας από το χειμώνα, να πάρετε τη ρεβάνς. Προσπαθείτε να δείχνετε συγκαταβατικοί πάντως, ώστε να μην προκαλέσετε την κακία των άλλων. Είναι καλύτερα να νομίζουν ότι έχετε γλυκάνει τελευταία. Παράλληλα με όλα αυτά κοιτάζετε ίσως και ευκαιρίες διακοπών. Ίσως εκείνα τα ταξίδια που δεν μπορούσατε τόσο καιρό να πάτε λόγω υποχρεώσεων, να μπορείτε τώρα να εκμεταλλευτείτε την περίοδο να πάτε, όσο οι άλλοι είναι πολύ απασχολημένοι με τα δικά τους για να ασχολούνται με σας.

Τοξότης

Εδώ έχουμε μία ιδιαίτερα δραστήρια περίοδο, ίσως ταξίδια περιοδείας αν είστε πολιτικοί ή καλλιτέχνες, ιδιαίτερα πολιτικοποιημένη, αλλά και με πολλές ευκαιρίες για ερωτικές συναναστροφές, ίσως είναι από τα καλοκαίρια εκείνα που θα θυμάστε αργότερα. Μπορείτε να οργανώσετε σεμινάρια, εκδρομές και δραστηριότητες για τρίτους. Κέρδη οικονομικά μπορούν να υπάρξουν, αν προβάλλετε την προσωπικότητα σας – γιατί κακά τα ψέματα, αυτή πουλάει.

Αιγόκερως

Κάπως στάσιμα δείχνει να έχουν τα πράγματα στο δικό σας περιβάλλον αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά δε θα κινείται κάτι, σχέσεις και επαφές θα είναι μάλλον περιορισμένες και τα γεγονότα που θα συμβαίνουν μάλλον θα κλείνουν πόρτες, παρά θα τις ανοίγουν. Ίσως νιώσετε ότι λόγω έλλειψης χρημάτων είστε βαλτωμένοι στη ζωή σας, και δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, ενώ δεν μπορείτε να αφήσετε και πίσω σας το παρελθόν που σας έχει επιβαρύνει. Υπομονή μόνο μπορεί να συστήσει κανείς, ότι από τον Οκτώβριο θα ρέουν τα πράγματα καλύτερα. Η υπομονή άλλωστε και η αντοχή στις δυσκολίες είναι το ατού σας.

Υδροχόος

Γκάζι και φρένο δείχνει να είναι η δική σας συμμετοχή στις εξελίξεις. Εκεί που φαίνεται ότι στηρίζετε την πρόοδο, ξαφνικά σας πιάνουν οι δισταγμοί και οι ίδιες σας οι πεποιθήσεις γίνονται τροχοπέδη, σε σημείο οι ίδιοι οι άνθρωποι που δουλεύουν κοντά σας, να μην ξέρουν τελικά αν είστε μέρος του προβλήματος ή της λύσης. Η αλήθεια είναι ότι κι εσείς κάπου μάλλον έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας, για αλλού κινήσατε κι αλλού καταλήξατε κι ίσως κάποια πράγματα που θα καταρρεύσουν να είναι για καλό, για να μπορέσουν να δοθούν λύσεις σε περιπτώσεις που εσείς μάλλον λόγω των πεποιθήσεων σας διστάζετε να χτυπήσετε το χέρι στο μαχαίρι. Να θυμάστε ότι δεν αρκούν οι προθέσεις, χρειάζεται και εκτελεστική ικανότητα. Κι αυτό δεν απαιτεί καλή πρόθεση, απαιτεί ισχυρή βούληση.

Ιχθείς

Εδώ έχουμε ευκαιρίες για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου σημαντικές με κέρδη ίσως και έσοδα που δεν περιμένατε. Μεγάλες συμφωνίες σε επίπεδο επιχειρήσεων, εάν είστε επιχειρηματίας, σε επίπεδο κρατών, αν είστε πολιτικός και γενικά μεγάλα σχέδια, στα οποία η τύχη σας βάζει πάλι να συμμετέχετε και να έχετε κέρδη. Νέοι τρόπο να βγάλετε χρήματα, νέες επιχειρηματικές ιδέες, νέα εργαλεία ίσως αναπτύξετε. Ένα πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι να είστε απότομοι και αλαζονικοί, αν και θα νιώσετε ότι οτιδήποτε κι αν κάνετε αυτή την περίοδο, απλά θα σας περνάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου