Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Κύκλοι Μαθημάτων Εξελικτικής και Εσωτερικής Αστρολογίας

Από το Σάββατο 21/3 στις 16:30 και για 4 εβδομάδες (μέχρι και τις 11/4) θα διεξαχθούν 4 μαθήματα Εισαγωγής στην Εξελικτική Αστρολογία. Η Εξελικτική Αστρολογία είναι μία σύγχρονη ψυχολογική/καρμική θεώρηση που αναπτύχθηκε την δεκαετία του '80 και του '90 από τον Τζεφ Γκρην με τη βοήθεια και την υποστήριξη άλλων αστρολόγων όπως ο Άλαν Όκεν και ο Στήβεν Φόρεστ και δίνει εργαλεία για να βρίσκει ο άνθρωπος την κατεύθυνση και το σκοπό της ζωής του, αλλά και να ερμηνεύει τα γεγονότα που του συμβαίνουν. Στα μαθήματα αυτά θα δούμε τις βασικές αρχές λειτουργίας αυτής της θεώρησης.
Στη συνέχεια και με το τέλος αυτής της ενότητας θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος μαθημάτων για την Εσωτερική Αστρολογία. Τα 4 πρώτα μαθήματα αυτού του κύκλου (μέχρι και τις 23/5) θα μπορούσαν να συνιστούν και μία αυτόνομη ενότητα, καθώς θα αφορούν την Εσωτερική Αστρολογία του Άλαν Λήο Η Εσωτερική Αστρολογία είναι μία θεώρηση που προσπαθεί να συνδέσει την Αστρολογία με τα μυστήρια της Μεταφυσικής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει και πρακτικές εφαρμογές κυρίως στην ανάλυση του Γενέθλιου Χάρτη.
Και οι δύο κύκλοι μαθημάτων έχουν συμμετοχή 50 ευρώ (40 ευρώ για τους παλιούς μαθητές) και διεξάγονται στο Σύνταγμα. Υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης τους.
Για απορίες, δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο vpapadolias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου