Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Διαδικτυακά Σεμινάρια Αστρολογία - Μάιος 2019

Τρία νέα σεμινάρια αστρολογίας μέσω διαδικτύου έχουμε προγραμματίσει για το Μάιο.
Την Πέμπτη 2 Μαίου στις 21:00 το τέταρτο σεμινάριο για τις Αστρολογικές Όψεις, οι Αστρολογικές Όψεις στον Προοδευτικό Χάρτη
Την Τρίτη 7 Μαίου στις 20:00 ξεκινάμε τη νέα σειρά σεμιναρίων για τον Προοδευτικό Χάρτη με το πρώτο μάθημα Εισαγωγή στον Προοδευτικό Χάρτη, τι είναι ο Προοδευτικός Χάρτης και πού τον Χρησιμοποιούμε. Κατάλληλο για όσους δεν έχουν ξανακούσει για τον προοδευτικό χάρτη.
και την Τρίτη 14 Μαίου στις 19:30 ξεκινάμε μία τρίτη σειρά τεσσάρων διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα τους Σχηματισμούς Όψεων. Στο πρώτο μάθημα θα εξετάσουμε παραδείγματα χαρτών με σχηματισμούς ΤΑΥ τετραγώνου. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όσους έχουν κάποια εμπειρία στις όψεις και θέλουν να εξετάσουν σε μεγαλύτερο βάθος τους σχηματισμούς όψεων.
Τα σεμινάρια διαρκούν μιάμισι ώρα και έχουν κόστος 10 ευρώ έκαστο. Η καταβολή της συμμετοχής μπορεί να γίνει μέσω Paypal, λογαριασμού τραπέζης ή στα γραφεία μας στο Σύνταγμα. Με την καταβολή της συμμετοχής θα σας σταλεί σύνδεσμος και οδηγίες για την εγγραφή σας.
Θα χαρούμε για τη συμμετοχή σας
ΥΓ: Σε κάθε σεμινάριο στέλνονται σημειώσεις καθώς και σύνδεσμος που μπορείτε να δείτε ή να κατεβάσετε το σεμινάριο μαγνητοσκοπημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου