Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Σεμινάρια εισαγωγής στην κοινωνική και ανθρωπιστική ψυχολογία.

Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ενημερωτικά σεμινάρια εισαγωγής στην κοινωνική και ανθρωπιστική ψυχολογία.
Για όσους ενδιαφέρονται για την κοινωνική και ανθρωπιστική ψυχολογία (απαραίτητο κατά τη γνώμη μας υπόβαθρο για να είναι κανείς σωστός σύμβουλος αστρολογίας), υπάρχει η πρόθεση να δοθούν κάποιες διαλέξεις διάρκειας 12 εβδομάδων σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Για διευκόλυνση των σπουδαστών που ήδη παρακολουθούν μαθήματα και θα ήθελαν να παρακολουθήσουν και το συγκεκριμένο τμήμα η συμμετοχή θα έχει χαμηλό κόστος, 15 ευρώ ανά 4 εβδομάδες.
Οι ώρες ωστόσο που είναι διαθέσιμες για την εκτέλεση αυτών των μαθημάτων είναι περιορισμένες. Οι διαλέξεις αυτές μπορούν να γίνουν είτε κάθε Παρασκευή 17:00 με 18:30 είτε κάθε Σάββατο 16:00 με 17:30.
Εάν ενδιαφέρεστε για τη συμμετοχή σας στείλτε μας μήνυμα στο vpapadolias@gmail.com με το όνομα και το τηλέφωνο σας καθώς και ποια από τις παραπάνω δύο επιλογές ωρών φοίτησης σας βολεύει περισσότερο.
Ευχαριστούμε.
ΥΓ: Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν και μη ενδιαφερόμενοι για την αστρολογία, καθώς δε θα υπάρξει κάποια σύνδεση με αστρολογική θεματολογία και ορολογία. Είναι σεμινάρια που είναι καθαρά αυτόνομα.
ΥΓ2: Ελάχιστη συμμετοχή σπουδαστών για να γίνει τμήμα: 5 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου