Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

25 Ιουνίου και 2 Ιουλίου - 19:00 - 21:00 - Σεμινάριο Local Space Astrology

25 Ιουνίου και 2 Ιουλίου - 19:00 - 21:00 - Σεμινάριο Local Space Astrology.
Η Αστρολογία Local Space είναι μία τεχνική που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε την αστρολογία με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε συνήθως το Feng Shui. Χρησιμοποιώντας μία ειδική μορφή του Γενέθλιου Χάρτη και έχοντας εκτυπώσει σε ειδικές διαφάνειες μπορούμε να ταιριάξουμε τις τέσσερις κατευθύνσεις του ορίζοντα με τους πλανήτες στο χάρτη.
Η τεχνική εφαρμόζεται πάνω σε διάφορους χάρτες. Στο χάρτη της περιοχής σας, για να εξηγήσει γιατί προτιμάτε το super market στον τάδε δρόμο κι όχι το άλλο που είναι στην πιο κάτω γωνία. Στον χάρτη της Αθήνας για να εξηγήσει τι σημαίνει για σας αστρολογικά η καθημερινή σας διαδρομή στη δουλειά. Στην κάτοψη του σπιτιού σας για να δείξει γιατί αισθάνεστε με το συγκεκριμένο τρόπο σε συγκεκριμένα μέρη του σπιτιού σας.
Για να συμμετέχετε στο σεμινάριο, θα πρέπει να δώσετε εγκαίρως την ημερομηνία σας, για να παράγουμε διαφάνειες με τον γενέθλιο και τον προοδευτικό σας χάρτη. Επίσης θα πρέπει να ζωγραφίσετε μόνοι σας σε χαρτί Α4 μία στοιχειώδη κάτοψη του σπιτιού ή του χώρου που σας ενδιαφέρει με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται στην κάτοψη πού είναι ο Βορράς, ο Νότος και οι 4 κατευθύνσεις.
Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ
Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε δείγματα απόπροηγούμενο σεμινάριο.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο inbox.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου