Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Νέα σεμινάρια Ιουνίου Ιουλίου

Νέα σεμινάρια Ιουνίου Ιουλίου

Για όσους θα βρίσκονται στην Αθήνα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και έχουν διάθεση για καλοκαιρινά μαθήματα υπενθυμίζουμε τι σεμινάρια θα διοργανώσουμε τους δύο καλοκαιρινούς μήνες
Δευτέρα 11 Ιουνίου, 18:30 - 21:30, αυτοτελές σεμινάριο "Ενδείξεις του Υποσυνείδητου στο Γενέθλιο Χάρτη" (κόστος 15 ευρώ, 10 ευρώ για όσους είναι ήδη μαθητές σε άλλο τμήμα) (κατάλληλο και για όσους παρακολουθούν το Γενέθλιο Χάρτη)

Δευτέρα 18 και Δευτέρα 25 Ιουνίου 19:00 - 21:00, σεμινάριο, Local Space Astrology, Πώς χρησιμοποιούμε την Αστρολογία για να αξιολογήσουμε ένα εσωτερικό χώρο ή μία περιοχή κατοικίας/εργασίας (αστρολογικό feng shui) . Απαιτείται δήλωση στοιχείων γέννησης πριν τη συμμετοχή για να παραχθούν διαφάνειες που θα χρησιμοποιηθούν με τους χάρτες σας στο μάθημα. (κόστος συμμετοχής 20 ευρώ) (κατάλληλο για όσους έχουν γνώσεις Γενέθλιου Χάρτη)

Τετάρτη 20 Ιουνίου, 19:00 - 21:00 και για 6 εβδομάδες, Εισαγωγή στην Εσωτερική Φιλοσοφία της Καμπαλά και του Δέντρου της Ζωής και Φιλοσοφικός Συμβολισμός των Ταρώ* (Κόστος 30 ευρώ, για μαθητές που παρακολούθησαν σε άλλα τμήματα 25 ευρώ).

Όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα συνεχίζεται επίσης το σεμινάριο Ωριαίας Αστρολογίας που ξεκινάει το Σάββατο 26 Μαίου και θα διαρκέσει 9 εβδομάδες, ενώ από τις 26 Μαίου και για τέσσερις εβδομάδες θα διεξάγεται και το σεμινάριο Διόρθωσης Ωροσκόπου. Λεπτομέρειες έχουμε αναφέρει σε άλλη ανακοίνωση.

* (για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για τα Ταρώ, θα δημιουργηθεί ομάδα που από το Σεπτέμβριο θα συνεχίσει και με άλλα 6 μαθήματα Ανάλυσης Ταρώ)

ΥΓ: Η σχολή μας τον Αύγουστο θα είναι κλειστά. Θα ανοίξουμε πάλι για νέα σεμινάρια στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου