Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Μαθήματα Αστρολογίας στη Θεσαλονίκη

Μαθήματα Αστρολογίας στη Θεσσαλονίκη

Αρχάριοι και Προχωρημένοι

Για όσους σπουδαστές στην συμπρωτεύουσα επιθυμούν να ενταχθούν σε ένα τμήμα Μαθημάτων Αστρολογίας ενημερώνουμε ότι προτιθέμεθα να ξεκινήσουμε μία σειρά μαθημάτων ως το καλοκαίρι με τις παρακάτω θεματολογίες και προϋποθέσεις.

1. Θα υπάρξουν δύο τμήματα μαθημάτων, ένα για το Γενέθλιο Χάρτη και ένα για τα Συστήματα Πρόβλεψης

2. Τα μαθήματα θα γίνονται Σαββατοκύριακο και θα διεξάγονται ένα Σαββατοκύριακο το μήνα, ενώ μέχρι την επόμενη παράδοση θα υπάρχει επικοινωνία και ασκήσεις από το διαδίκτυο για όσους το επιθυμούν.

3. Κάθε Σαββατοκύριακο θα γίνονται 2 τετράωρα μαθήματα, το ένα το Σάββατο και το άλλο την Κυριακή στα οποία (συνολικά 8 ώρες) θα καλύπτεται η ύλη που κανονικά θα καλυπτόταν σε ένα μήνα παρακολούθησης

4. Κάθε Σαββατοκύριακο παρακολούθησης θα στοιχίζει 40 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται και οι ασκήσεις και η επικοινωνία που θα συνεχίζεται μέσω διαδικτύου μέχρι το επόμενο μάθημα.

5. Για τη συμμετοχή απαιτείται λογαριασμός στο Facebook ή email για να μπορεί να συμμετέχει ο σπουδαστής στις ασκήσεις

6. Για τη διεξαγωγή του κάθε μαθήματος θα πρέπει να έχει γίνει κράτηση θέσης τουλάχιστον από 5 σπουδαστές. Η κράτηση γίνεται με προκαταβολή του ήμισυ του ποσού (20 ευρώ) σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο σπουδαστής θα μπορεί να ακυρώσει την κράτηση του με επιστροφή χρημάτων έως 7 ημέρες πριν το μάθημα. Μετά την ημ/νία αυτή η προκαταβολή δε θα επιστρέφεται.

7. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού σπουδαστών, το μάθημα θα ακυρώνονται και οι προκαταβολές θα επιστρέφονται

8. Για τους σπουδαστές που θέλουν να προπληρώσουν όλον τον κύκλο μαθημάτων θα ισχύσουν ειδικές προσφορές κατόπιν συνεννόησης (δυνατότητα επιλογγής μεταξύ έκπτωσης, δωρεάν βιβλίων ή συνεδρίας)

9. Τα θέματα που θα καλυφθούν στους δύο κύκλους μαθημάτων είναι τα εξής:

Τμήμα Γενέθλιου Χάρτη
-------
1ο Σαββατοκύριακο (10 και 11 Μαρτίου): Βασικά Στοιχεία Αστρολογίας (για τελείως αρχάριους). Πλανήτες, Ζώδια, Οίκοι

2ο Σαββατοκύριακο (14 και 15 Απριλίου: Βασικά Στοιχεία Αστρολογίας (για ελαφρώς προχωρημένους). Αστρολογικές Όψεις και Σχηματισμοί Όψεων, εφαρμογές με παραδείγματα σε γενέθλιο χάρτη.

3ο Σαββατοκύριακο: Ερμηνεία Γενέθλιου Χάρτη (5 και 6 Μαίου) για ελαφρώς προχωρημένους). Δείκτες θεμάτων για αισθηματικά, επαγγελματικά, υγεία, κλπ, πάνω στο γενέθλιο χάρτη. Παραδείγματα.

4ο Σαββατοκύριακο (2 και 3 Ιουνίου): Ερμηνεία Γενέθλιου Χάρτη (για προχωρημένους). Ειδικές τεχνικές ερμηνείας γενέθλιου χάρτη. Μεσοδιαστήματα και οι Εφαρμογές τους. Αναφορά στους Αραβικούς Κλήρους

5ο Σαββατοκύριακο: Ερμηνεία Γενέθλιου Χάρτη (30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου) για ελαφρώς προχωρημένους και για προχωρημένους). Ψυχολογική Ερμηνεία Γενέθλιου Χάρτη. Παραδείγματα και Εφαρμογές.

6ο Σαββατοκύριακο: Ερμηνεία Γενέθλιου Χάρτη (14 και 15 Ιουλίου) για ελαφρώς προχωρημένους και προχωρημένους. Καρμικές Τεχνικές Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη

Τμήμα Συστημάτων Πρόβλεψης
----------
1ο Σαββατοκύριακο (9 και 10 Μαρτίου): Προβλέψεις με τις Διελεύσεις. Αναφορές τι μπορεί να φέρουν οι διελεύσεις επιμέρους πλανητών με παραδείγματα.

2ο Σαββατοκύριακο (14 και 15 Απριλίου). Προβλέψεις με τις δευετερεύουσες Προόδους

3ο Σαββατοκύριακο (5 και 6 Μαίου): Ηλιακή Επιστροφή

4ο Σαββατοκύριακο (2 και 3 Ιουνίου): Ηλιακό Τόξο

5ο Σαββατοκύριακο (30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου): Εκλείψεις

6ο Σαββατοκύριακο (14 και 15 Ιουλίου): Ανιούσες

Για πληροφορίες, κρατήσεις επικοινωνήστε στο 6945.807566 ή στο vpapadolias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου