Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Έναρξη Μαθημάτων Χαμηλού Κόστους

Εισαγωγή στην Ανθρωποσοφια (μαθήματα χαμηλού κόστους)
Ένα σπουδαίο θεωρητικό εργαλείο για όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν τη συμβουλευτική θέαση ενός συμβουλευόμενου.

Ανθρωποσοφια ειναι το συστημα σκέψης που δημιούργησε ο εσωτερικος φιλοσοφος Ρούντολφ Σταινερ. Τα γραπτά και οι ομιλίες του Σταινερ ειναι παρα πολλα για να τα μελετήσει κανεις σε ενα εισαγωγικό σεμινάριο. Γι αυτό εμεις θα περιοριστούμε σε τέσσερις εισαγωγικές ενότητες για την Ανθρωποσοφικη θεώρηση στην Ψυχολογια..., τη Μεταφυσική, την Αστροσοφια (συμβολισμοί και αντιστοιχίες πλανητών και ανθρώπου) και Αστρολογια (βασισμένη κυρίως στην προσέγγιση του ανθρωποσοφιστη αστρολόγου Brian Grey που διδάσκει 37 χρονια στο Rudolf Steiner College).
Μέσα από αυτές τις 4 προσεγγίσεις επιτρέπουμε στον αστρολόγο - θεραπευτή - σύμβουλο να δει ολιστικά την προσωπικότητα - ατομικότητα του συμβουλευόμενου και να τον προσεγγίσει από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το μάθημα αυτό μπορεί να λειτουργήσει επομένως δημιουργικά ως συμπληρωματική θέαση στις ήδη υπάρχουσες καταβολές και γνώσεις των εκάστοτε συμβούλων.

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτερα στις 19:00 όπου και θα γίνει μια εισαγωγή για το έργο του Σταινερ γενικά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ενότητες:

- Ψυχολογια (4 εβδομάδες)
- Μεταφυσική (5 εβδομάδες ανάλογα με τις απορίες που συνήθως σ αυτη την ενότητα ειναι πολλές ισως χρειαστούν και 1-2 έξτρα μαθήματα)
- Αστροσοφια (5 εβδομάδες, δεν προαπαιτουνται αστρολογικές γνωσεις)
- Αστρολογια (4 εβδομάδες, απευθύνεται σε άτομα με γνώσεις αστρολογιας)

Το κόστος συμμετοχής για τις τρεις πρώτες ενοτητες ειναι 20 ευρω (για όσους συμμετείχαν στην περσινη ενότητα της Εσωτερικής Φιλοσοφίας το κοστος θα ειναι 15 ευρω) ενώ για την τεταρτη ενότητα που παρέχει γνώσεις για αστρολογικές τεχνικές το κόστος θα ειναι 30 ευρω.

Για πληροφοριες-κρατήσεις θέσεων στο 6945.807566 η στο vpapadolias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου