Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Εργαστήριο Local Space Astrology - Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου


Εργαστήριο Local Space Astrology - Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου

Στο εργαστήριο αυτό θα γνωρίσουμε ένα διαφορετικό γενέθλιο χάρτη από αυτόν που έχουμε συνηθίσει ως τώρα στην Αστρολογία. Είναι ο χάρτης που κατασκευάζεται με βάση τον Ισημερινό της Γης κι όχι την Εκλειπτική γύρω από τον Ήλιο. Με τη βοήθεια αυτού του χάρτη, θα ψάξουμε να βρούμε τις λεγόμενες γραμμές δύναμης, δηλαδή τις γραμμές των πλανητών που εκτείνονται στο χώρο έξω από το χάρτη.

Κι όταν λέμε εκτείνονται, εννοούμε ότι επεκτείνονται στον προσωπικό μας χώρο, στο σπίτι, στο γραφείο, στη γειτονιά και δείχνουν πάνω σε ποιες γραμμές πλανητών κινούμαστε ,όταν πάμε στο γραφείο, όταν μετακομίζουμε και γενικά στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Από πολλούς η τεχνική αυτή ονομάζεται Αστρολογικό Feng Shui. Εμείς θα πάρουμε τους γενέθλιους χάρτες μας (τυπωμένους σε διαφάνειες από τον εισηγητή) και θα παίξουμε τοποθετώντας τους πάνω σε χάρτες της Αθήνας ή της Αττικής ή της Ελλάδας ή πάνω στην κάτοψη του σπιτιού ή του γραφείου.

Το εργαστήριο θα διαρκέσει περίπου 75' και απαιτείται κράτηση, για να μπορεί ο εισηγητής να τυπώσει τους χάρτες σας σε διαφάνειες και να τους έχει έτοιμους την ημέρα του εργαστηρίου. 

Τα στοιχεία σας μπορούν να σταλούν με email ή τηλεφωνικά στα vpapadolias@gmail.com ή στο 6945.807566. Η συμμετοχή έχει κόστος 6 ευρώ (3 για την είσοδο στο φεστιβάλ και 3 στην είσοδο του εργαστηρίου).

Για πληροφορίες, ερωτήσεις στη διάθεση σας στο email ή το vpapadolias@gmail.com ή στο 6945.807566.

ΥΓ: Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ δηλώστε έγκαιρα τηλεφωνικά συμμετοχή η με προσωπικό μήνυμα για να είναι έτοιμος ο χάρτης σας στο εργαστήριο τυπωμένος σε διαφάνεια. Δυνατότητα εκτύπωσης του χάρτη σε διαφάνεια δε θα υπάρχει επιτόπου στο εργαστήριο, θα πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση του εισηγητή, για να φέρει μαζί του τις διαφάνειες με τους χάρτες των συμμετεχόντων. 

ΥΓ1: Οι συμμετέχοντες φέρνετε επίσης μαζί σας χάρτη της αρεσκείας σας η κάτοψη σπιτιού η γραφείου που να φαίνεται που είναι ο Βορράς και ο Νότος και γενικά οι 4 κατευθύνσεις του ορίζοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου