Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Μαγνητοσκοπημένα Μαθήματα - Κύκλος Μαθημάτων Αστρολογίας Σχέσεων

Μαγνητοσκοπημένα Μαθήματα - Κύκλος Μαθημάτων Αστρολογίας Σχέσεων

Για όσους ενδιαφέρονται ο κύκλος μαθημάτων αστρολογίας σχέσεων ξεκινάει από επίπεδο αρχαρίων και διατρέχει όλες τις βασικές μεθόδους ανάλυσης γενέθλιου χάρτη και πρόβλεψης που χρησιμοποιούμε στην αστρολογία σχέσεων. Αποτελείται από 32 μαθήματα που είναι χωρισμένα σε 8 ενότητες.

Πρώτη ενότητα (4 μαθήματα): Συνοπτική αναφορά σε πλανήτες και ζώδια με έμφαση σε ιδιότητες των πλανητών, των στοιχείων και των ζωδίων όσον αφορά αισθηματικά θέματα.

Δεύτερη ενότητα (4 μαθήματα): Η θεωρία των οίκων και οίκοι που σχετίζονται με τα αισθηματικά θέματα. Παραδείγματα ερμηνειών

Τρίτη ενότητα (4 μαθήματα): Η θεωρία των όψεων και οι αστρολογικές όψεις από τη σκοπιά των αισθηματικών θεμάτων. Σημασίες και παραδείγματα.

Τέταρτη ενότητα (4 μαθήματα): Ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη από αισθηματικής πλευράς. Δείκτες αισθηματικών θεμάτων και προοπτικές. Παραδείγματα.

Πέμπτη ενότητα (4 μαθήματα): Η θεωρία των διελεύσεων και εφαρμογές σε αισθηματικά θέματα. Εφαρμογές όψεων διελεύσεων και ερμηνείες

Έκτη ενότητα (4 μαθήματα): Εισαγωγή στην τεχνική του προοδευτικού χάρτη και εφαρμογές στα αισθηματικά θέματα

Έβδομη ενότητα (4 μαθήματα): Η τεχνική της συναστρίας. Σύγκριση και επιρροή του ενός χάρτη στον άλλο. Ερμηνεία όψεων. Παραδείγματα συναστρίας.

Όγδοη ενότητα (4 μαθήματα): Η τεχνική του σύνθετου χάρτη και η εφαρμογή του στην ανάλυση και της προοπτικές μιας σχέσης

Το κόστος του εκάστοτε μαθήματος είναι 10 ευρώ (40 ευρώ η ενότητα), αλλά για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν όλον τον κύκλο γίνονται καλύτερες τιμές. Δίνεται έκπτωση 15%

Δυνατότητα επίσης έκδοσης τιμολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου