Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αστρολογία για Αυτογνωσία στην πράξη

 Το τμήμα Αστρολογία για Αυτογνωσία στην πράξη ξεκινάει το επόμενο Σάββατο, υπενθύμιση για την εγγραφή σας. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι τμήμα για προχωρημένους, απαιτεί δηλαδή και γνώση συστημάτων πρόβλεψης, σε αντίθεση με το τμήμα της Συμβουλευτικής Αστρολογίας, που απαιτεί βασικά μόνο γνώση του γενέθλιου χάρτη.

---
Για σας που ζητήσατε να γίνουν μαθήματα για αυτοβελτίωση μέσα απ την αστρολογία θα ξεκινήσει στις 26/9 Σάββατο στις 20:00 ένας νέος κύκλος μαθημάτων που θα τον διδάξουμε για πρώτη φορά "Ανθρωπιστική Αστρολογία στην πράξη. Πώς μπορούμε να δούμε την ατομική μας πρόοδο και τις προκλήσεις μας μέσα απ τον αστρολογικό μας χάρτη".
Ο κύκλος των μαθημάτων απευθύνεται σε άτομα που ήδη ξέρουν τι είναι ο γενέθλιος χάρτης και τα βασικά συστήματα πρόβλεψης (διελεύσεις, προοδευτικά, ηλιακή επιστροφή, εκλείψεις ) και θα διαρκέσει καταρχήν 9 βδομάδες με δυνατότητα για παράταση για άλλες 4 εβδομάδες αν οι συμμετέχοντες θελήσουν περισσότερη πρακτική εξάσκηση. Το κόστος για τα πρώτα 9 μαθήματα είναι €80 (το ένατο είναι δώρο).
Για πληροφορίες, κρατήσεις στο Inbox.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου