Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Οκτώ (8 ) Μαθήματα για Αστρολογικές Όψεις και Σχηματισμούς Όψεων.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οκτώ (8 ) Μαθήματα για Αστρολογικές Όψεις και Σχηματισμούς Όψεων.

Το θέμα των Αστρολογικών Όψεων και της Ερμηνείας τους καθώς και των Σχηματισμών Όψεων και πώς τους ερμηνεύουμε απασχολεί όλους τους σπουδαστές, οι οποίοι κάθε τόσο χρειάζονται νέα ερεθίσματα και ακούσματα για να εμπλουτίζουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους πάνω σε αυτό το θέμα. 

Το 2019 αφιερώσαμε για το λόγο αυτό δύο κύκλους μαθημάτων από 4 μαθήματα για να δώσουμε κάποια ακούσματα και ερεθίσματα σε όσους ήθελαν να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους στην ερμηνεία αυτών των αστρολογικών επιρροών. 

Τα μαθήματα αυτά υπάρχουν μαγνητοσκοπημένα και μπορεί όποιος θέλει να τα προμηθευτεί (τα έχουν προμηθευτεί ήδη αρκετοί σπουδαστές τα τρία τελευταία χρόνια) για να συμπληρώσει γνώσεις και να δει ενδεχομένως και άλλες προσεγγίσεις στην ερμηνεία. Μπορείτε να τα κατεβάσετε και απευθείας από το https://astrology-video-lessons.blogspot.com/ αν το επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal.

Ωστόσο επειδή στην πορεία του χρόνου είναι δυνατόν να μπορεί κανείς να ξαναδεί κάποια θέματα και πάλι να και να έχει να πει και κάτι περισσότερο - ή κάτι διαφορετικό - που δεν είχε ειπωθεί την προηγούμενη φορά, προτίθεμαι να επαναλάβω αυτό τον κύκλο μαθημάτων, εφόσον υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον και έχουμε κάποιους ενδιαφερόμενους.

Τα 4 πρώτα μαθήματα θα αφορούν τις αστρολογικές όψεις με τίτλους : 

α) αστρολογικές όψεις στο γενέθλιο

β) αστρολογικές όψεις στη συναστρία

γ) αστρολογικές όψεις στις διελεύσεις

δ) αστρολογικές όψεις στον προοδευτικό χάρτη 

και θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και για 4 συνεχόμενες Τετάρτες, εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

Τα άλλα 4 μαθήματα των σχηματισμών όψεων θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και για 4 συνεχόμενες Πέμπτες εφόσον πάλι υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον. Τα μαθήματα θα ασχοληθούν με τους βασικότερους σχηματισμούς όψεων, δηλαδή το μεγάλο τρίγωνο, το χαρταετό, το ΤΑΥ τετράγωνο το Μεγάλο Σταυρό, το YOD το Σφυρί του Θωρ και άλλες.

Δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχετε και στους δύο κύκλους, εάν δεν το επιθυμείτε.

Είναι μία ευκαιρία όμως να κάνετε κι εσείς ενδεχομένως ερωτήσεις για όψεις και επιρροές που σας ενδιαφέρουν, πέρα από όσα θα πει ο εισηγητής.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε έναν ή και στους δύο κύκλους μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο vpapadolias@gmail.com. Τα μαθήματα θα γίνονται μέσω Zoom ώρες 19:30 με 21:30. Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ για τον κάθε ένα από τους δύο κύκλους (σύνολο 80 αν παρακολουθήσετε και τα δύο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου