Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ανοικτό Σεμινάριο Αστρολογικών Ερωτήσεων

22 Μαρτίου στις 19:30 το απόγευμα θα είμαστε στη διάθεσή σας με ανοικτή ατζέντα αστρολογικών ερωτήσεων για μιάμιση ώρα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ezTalks.

Συμμετοχή ελεύθερη εφόσον έχετε πραγματοποιηθεί εγγραφή. Ρωτάτε απορίες αστρολογικές από οποιοδήποτε επίπεδο (όχι αναλύσεις σε προσωπικούς χάρτες) .

Μπορείτε να τις στείλετε και από πιο νωρίς στο vpapadolias@gmail.com

Στον σύνδεσμο αυτό μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας https://www.eztalks.com/r/937815248

Και οι σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας

1. Μετά την εγγραφή σας εμφανίζεται στην οθόνη ένα link που μπορείτε να το κρατήσετε στα αγαπημένα ή στην επιφάνεια εργασίας. Θα το χρειαστείτε για να μπείτε στο μάθημα.
2. Αν ξεχαστείτε το ίδιο link έρχεται στο email με μήνυμα από το eztalks που έχει ένα σύνδεσμο. Αυτό είναι που θα πατήσετε για να μπείτε στο μάθημα την ώρα του μαθήματος.
3. Ελέγξτε το σύνδεσμο αυτό από νωρίτερα (και πριν την ώρα του
σεμιναρίου). Δείτε ότι βγαίνετε στην οθόνη προεπισκόπησης του
σεμιναρίου με τη φωτογραφία που βάζω κάθε φορά και την περιγραφή του σεμιναρίου.Αν δε βγαίνετε εκεί μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση σας (π.χ. να έχετε firewall).
Γενικότερα:
1. Δεν μπαίνουμε από εταιρικό δίκτυο (γραφείο) γιατί μπορεί να έχει Firewall
2. Αν δεν έχει έρθει το mail από το ezTalks κοιτάζουμε μήπως έχει πάει στα Spam
3. Αν συνδεόμαστε με λάπτοπ, προτιμούμε να έχει καλώδιο ιντερνετ για να μη γίνονται διακοπές στον ήχο.
4. Αν συνδεόμαστε από κινητό, κατεβάζουμε την εφαρμογή ezTalks και προτιμούμε να συνδεόμαστε από Data (αν και έχουν παρακολουθήσει και μαθητές από Wifi χωρίς πρόβλημα)
5. Αν έχουμε κάποιο πρόβλημα σύνδεσης, δεν πανικοβαλλόμαστε, το μάθημα μαγνητοσκοπείται, ότι χάσουμε θα το δούμε στην μαγνητοσκόπηση, αρκεί να έχουμε ολοκληρώσει την εγγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου