Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο (διαδικτυακό) τμήμα αρχαρίων αστρολογίας

Νέο (διαδικτυακό) τμήμα αρχαρίων αστρολογίας
Το νέο τμήμα αρχαρίων μας για τη σεζόν 2019-2020 θα είναι διαδικτυακό. Ακολουθώντας κι εμείς τις απαιτήσεις της εποχής θα οργανώσουμε το νέο τμήμα αρχαρίων μας από το Σεπτέμβριο σε διαδικτυακή βάση.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε 15 μέρες, ημέρα Πέμπτη, στις 20:00 το βράδυ, ενώ οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν μέσω Facebook για απορίες ή ερωτήσεις. Υλικό θα αποστέλλεται μέσω email ή μέσω ομάδων που θα δημιουργηθούν στο Facebook.
Το πρώτο μάθημα θα γίνει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το βράδυ
To τμήμα των αρχαρίων θα περιλαμβάνει καταρχήν 20 μαθήματα, που θα αφορούν τα ζώδια, τους πλανήτες, τους οίκους και τις αστρολογικές όψεις. Σε σχέση με παλιότερα τμήματα αρχαρίων θα δοθούν φέτος και κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τις παραδοσιακές αντιστοιχίες των ζωδίων και των πλανητών, ώστε οι σπουδαστές να έχουν γνώση και κάποιων στοιχείων παραδοσιακής αστρολογίας.
Το κόστος των μαθημάτων θα είναι 10 ευρώ το μάθημα (συνολικό κόστος 200 ευρώ). Για όσους προκαταβάλλουν τη συμμετοχή τους θα υπάρχει μία έκπτωση 15%, δηλαδή στα 20 μαθήματα θα παρακολουθήσουν τα 3 δωρεάν.
Πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω Paypal, κατάθεσης στην τράπεζα ή μέσω πιστωτικής κάρτας στα γραφεία μας στο Σύνταγμα.
Αν έχετε φίλους που ενδιαφέρονται να μάθουν αστρολογία, ενημερώστε τους σχετικά.
Για την εγγραφή σας απαιτείται η πληρωμή τουλάχιστον των 2 πρώτων μαθημάτων
Πληροφορίες, ερωτήσεις στο vpapadolias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου