Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Δοκιμαστικο Σεμιναριο μεσω Ιντερνετ. Δωρεαν συμμετοχη


Αγαπητοί φίλοι,
την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 18:30 θα κάνουμε ένα δοκιμαστικό σεμινάριο μέσω Internet. Σκοπός της προσπάθειας θα είναι να δοκιμάσουμε την σωστή λειτουργία μίας διαδικτυακής πλατφόρμας, για να τη χρησιμοποιήσουμε μελλοντικά για σεμινάρια μέσω Ιντερνετ. Μπορείτε να γραφτείτε για να παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο που ακολουθεί https://www.eztalks.com/live/webinar_registration/webinar_id/989505293?fbclid=IwAR2AHwpvXJ6-JOjbXH7MJAZLgpLq6vmwEVOVDZ3Q_N1mURwWHgOJt0g2cd0
Η συμμετοχή γι' αυτό το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα απαντηθούν γενικές ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Ρωτάτε ότι σας ενδιαφέρει ανεξαρτήτως αν είστε αρχάριοι ή προχωρημένοι. Από ερωτήσεις του τύπου "ποια είναι τα ζώδια της φωτιάς" μέχρι "τι είναι πιο σημαντικό να κοιτάμε στην ηλιακή επιστροφή".
Εννοείται ότι δε θα κάνουμε ανάλυση προσωπικών χαρτών. Όπως επίσης, ότι λόγω του ελεύθερου χαρακτήρα του σεμιναρίου, δε θα είναι όλες οι απαντήσεις κατανοητές από όλους. Η διάρκεια του σεμιναρίου υπολογίζεται από 60' - 90' ανάλογα με τις ερωτήσεις. Αν σας ενδιαφέρει να μας βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθεια, να μας αναφέρετε προβλήματα στην εγγραφή, την παρακολούθηση, την επικοινωνία, κλπ, θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου