Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη: Οι Θεμελιώδεις και οι Συμπτωματικές Δυνάμεις στο Γενέθλιο Χάρτη

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που έχει κανείς από το χάρτη του είναι "Τι θα είχε συμβεί αν;".

Τι θα είχε γίνει αν δεν είχα μεγαλώσει σε αυτή την οικογένεια, αν δεν είχα αναγκαστεί να μη μιλάω όταν ήθελα να διεκδικήσω κάτι, αν δεν είχαι συμμορφωθεί να δουλεύω περισσότερο, αν δεν είχα καταφέρει να ελέγχω τα νεύρα μου.

Τι άνθρωπος θα ήμουν τότε; Θα είχα καμία σχέση με τη σημερινή μου προσωπικότητα;...

Τα ερωτήματα αυτά στην Αστρολογία απαντώνται με διάφορους τρόπους, ένας από τους πιο κομψούς των οποίων είναι η ανάλυση των θέσεων των πλανητών με βάση τις λεγόμενες Θεμελιώδεις και Συμπτωματικές Δυνάμεις.

Με βάση την ανάλυση αυτή μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα πράγματα που θα μπορούσε να είναι καλός, "εάν είχε συμβεί" αυτό ή εκείνο, ποια θα ήταν η πρωτογενής του ενέργεια, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις το περιβάλλον τον βοήθησε να ξεπεράσει κάποια ζητήματα που αλλιώς θα τον είχαν κατατρέξει.

Ένα από τα πιο βασικά εργαλεία αυτογνωσίας λοιπόν, κι ας προέρχεται από το χώρο της παραδοσιακής αστρολογίας, η ανάλυση αυτή μας δείχνει ότι οι μέθοδοι και οι τεχνικές μπορούν άριστα να προσαρμοστούν στο σημερινή δυτικό άνθρωπο χωρίς στενότητα αντίληψης περί της ακρίβειας ή μη ακρίβειας της πρόβλεψης.

Γι' αυτή τη μέθοδο θα μιλήσουμε στο σεμινάριο που θα κάνουμε στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 19 Μαίου, 18:00 με 21:00, στη διεύθυνση Βασιλίσσης Όλγας 30Β.

Το κουδούνι γράφει Βασίλης Παπαδολιάς, η συμμετοχή είναι της τάξης των 15 ευρώ και όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε κράτηση στο 6945.807566

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου